WinterWoordenWandeling

centrumstraten
  • vr4 december 2020totzo28 februari 2021
Lees en beleef warme woorden langs de WinterWoordenWandeling. Ga met het hele gezin op stap door het centrum van Poperinge en laat je inspireren door de gedichten langs het parcours. Aan acht haltes vind je een gedicht uit de bundel ‘Watou 2020, gedichten’ en een versje voor kinderen.

Kies voor de korte wandeling van 4,5 kilometer of de lange wandeling van 7 kilometer, en ontdek zes of acht haltes met gedichten voor jonger en ouder. De wandeling is bewegwijzerd met de wandelknooppunten.

Bij elke halte of elk verhaaltje hoort een opdracht. Voer de opdrachtjes uit tijdens de wandeling, of maak ze ’s avonds gezellig rond de tafel. De infobrochure bevat een invulblad, onderaan deze pagina kan je er ook eentje downloaden. Ga met de afgewerkte opdrachten naar de bibliotheek, waar de kinderen een kleine verrassing krijgen. Op deze webpagina staan nog een aantal leuke extra’s zoals extra opdrachten en voorleesfragmenten.

Blijf op een veilige afstand van anderen tijdens de wandeltocht en aan de haltes met de gedichten.
Toon op je route respect voor het eigendom van anderen, natuur, landbouw en andere wandelaars.
Volg ten allen tijde de adviezen van de lokale, regionale en federale overheid wat betreft de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Locatie

centrumstraten
centrumstraten , 8970 Poperinge

Prijs

  • gratis

Organisatie

Dienst Cultuur stad Poperinge
Grote markt 1 , 8970 Poperinge