GEANNULEERD! Desperado

Koop tickets
JOC De Kouter
  • vr4 december 2020van20.00 u.tot21.30 u.
  • za5 december 2020van20.00 u.tot21.30 u.
  • zo6 december 2020van11.00 u.tot12.30 u.
GEANNULEERD! Voor onze productie van dit jaar zochten we een coronaveilige voorstelling. Zo kwamen we terecht bij de tragikomische productie 'Desperado'. Een voorstelling met vier mannen die zich verkleden als cowboy en erop los zeveren tot ze zelf in hun hemd staan.

Het verhaal gaat over vier eenzame mannen, vrienden zogezegd, die samen het weekend doorbrengen in een cowboydorp. In vol ornaat. In het diepst van hun gedachten zijn het helden van de Far West, in het dagelijkse leven is het heldendom pijnlijk veraf. Van op hun barkruk analyseren ze de wereld, het werk, de vrouwen en ook een beetje zichzelf. Want het zijn mannen van deze tijd, wat wil zeggen dat ze er niet voor terugschrikken om hun diepste emoties bloot te leggen. De voorstelling bevat onverwachte wendingen die je een grijns (ja misschien zelfs de slappe lach) zullen bezorgen. Desperado houdt het publiek een ongemakkelijke spiegel voor. Want klampen we ons niet allemaal vast aan de illusie dat we best wel speciaal zijn, onbegrepen, miskend en onmisbaar in de samenleving? Wat wij niet allemaal kunnen man...

Desperado is een zwartgallige voorstelling met onweerstaanbare humor, op de tekst van het Nederlands duo Kas & de Wolf, in een regie van Gregory White.

Spelers van dienst zijn Wim Denoulet, Sandro Nevejans, Brecht Dejonckheere en Alec Rappelet.

Locatie

JOC De Kouter
Komstraat 30 , 8970 Poperinge

Prijs

  • Basistarief 9
  • Matineevoorstelling 12
  • Matineevoorstelling Studenten en Opendoekleden 11
  • Studenten en Opendoekleden 8

Reserveer

Organisatie

Koninklijke Rederijkerskamer Langhoirs Victorinen
Doornstraat 77 , 8970 Poperinge