Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Muzikale soirée met Coordonné

Restaurant Pegasus
  • zo30 augustus 2020
Wilt u ook opnieuw geraakt worden ?!

Daarom organiseren wij in het kader van een lokake zomeractiviteit kalender exclusieve concerten in onze binnentuin met een hapje en een drankje uit de streek *Voor het lokale luik zijn wij vereerd Coordonné voor te stellen ;iCoordonné is een jong duo, ontstaan in de oefenlokalen van het Koninklijk Conservatorium van Gent. Met het promoten én uitvoeren van oude muziek als doel, spelen Anna Nuytten en Thomas Langlois, gewapend met stem en luit, reeds 2 jaar spraakmakende concerten in geheel België. Hun bijzondere passie voor de muziek uit de Renaissance en Barok, maar zeker ook het eigentijds repertoire, uit zich in fijnbesnaarde en originele uitvoeringen. Oude klanken en frisse kleuren vermengen zich op een onverwachte en verrassende manier. voor het lekkers dachten we een streekpakket aan te bieden ; een huisgemaakte apero, 2 streekbieren een selectie van hoevekazen en huisgemaakt suikergoed.
Voor deze beleving vragen wij 40 euro pp
Inschrijvingen zijn verplicht -plaatsen beperkt
De soirées gaan door bij voldoende inschrijvingen en mooi weer;
Dit event wordt ondersteund door Cultuur Poperinge en 100% West-Vlaams Westtoer Toerisme Westhoek

U kunt inschrijven op info@pegasusrestaurant.be

Locatie

Restaurant Pegasus
Guido Gezellestraat 7 , 8970 Poperinge

Prijs

  • Basistarief 40

Leeftijd

van 18 tot 99 jaar

Organisatie

restaurant Pegasus
Guido Gezellestraat 7 , 8970 Poperinge