Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Al de Speye deure en al 't Stinkertje weere

  • za10 oktober 2020van14.00 u.tot16.30 u.
In 2002 werd met veel klank en luister het Burggraaf Frimoutpark ingehuldigd.
Maar, nu we een deel van het stadscentrum van uit een heel andere hoek kunnen gaan bekijken is het misschien interessant om even een wandeling te maken langs de Poperingevaart.
De Poperingevaart is een plaats waar het verleden van Poperinge nauw mee verbonden is. Waarom werd die vaart aangelegd? Wanneer en hoe is die aangelegd? Welke problemen brachten deze werken met zich mee? Wanneer is die afgetakeld en wanneer heeft die de ‘doodsteek’ gekregen? Allemaal vragen waarop de gids met dienst, Willy Tillie, een antwoord zal proberen te geven.
Maar er is nog véél meer! We staan er bij de wieg van onze stad. Naast een vaart heb je ook veel bedrijvigheid: brouwerijen, molens, leerlooierijen, blekerijen, enz… Waar waren die gelegen? Wat produceerden ze en op welke manier maakten ze hun producten? En dat is alles? Neen, er wordt ook nog verteld over bizarre personen, het Albertfonds, de Kouterschool, enz…
Kortom er wordt een gezellige babbel opgezet over alles wat we tussen het Stadspark en de Switch Road kunnen ontdekken.
Het wordt een wandeling die maar enkele honderden meter lang is en waar we halfweg een pauze inbouwen voor een drankje.
Samenkomst en vertrek: Ingang Stadspark Komstraat
Prijs deelname (te betalen bij de ingang van het Stadspark): 5 euro

Locatie

Burggraaf Frimoutpark
Komstraat , 8970 Poperinge

Prijs

  • Basistarief 5

Organisatie

VIVA-SVV Poperinge
Diepemeers 70 , 8970 Poperinge