Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Tournée générale

dorpskom Watou
  • za27 juni 2020totzo6 september 2020
Een ontspannen fietszoektocht langs en over de grenzen van Watou.

Volg de uitgestippelde route met start voor de pastorie, Kerkhofstraat 1 en aankomst op het Watouplein - Afstand 27 km, geschikt voor alle leeftijden, glooiend rond Abele! Parcours: (https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/7433224/recreatieve-fietsroute/poperinge), reglement en deelnemingsformulier te downloaden via ’t Watounoartje, https://hetwatounoartje.wordpress.com/ of op Facebook ‘Handelsraad Watou’. Ook te verkrijgen op papier bij het Ovenhuis of Mia Ryon, Moenaardestraat 10, 8978 Watou mia.ryon@telenet.be Prijzenpot geschonken door lokale handelaars van Watou, de Gezinsbond Watou en het Stadsbestuur/cultuur. Eén prijs per adres.

Locatie

dorpskom Watou
Dorpskom , 8978 Watou

Prijs

  • gratis

Organisatie

Gezinsbond Watou