Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Aperitiefconcert Jef Neve

Koop tickets
Talbot House
  • za8 augustus 2020van10.30 u.tot13.00 u.
Het stadsbestuur en het Talbot House organiseren deze zomer twee unieke concerten van pianist en componist Jef Neve in Poperinge. Vergezeld van sopraan Hanne Roos, saxofonist Andy Dhondt en een strijkkwintet brengt hij op zaterdag 8 augustus om 10.30 u. een aperitiefconcert in de tuin van het Talbot House. De prijs voor het concert bedraagt 36 euro, een hapje en een drankje zijn inbegrepen.

Jef Neve, sopraan Hanne Roos en het strijkkwintet brengen postklassieke muziek, maar ook muziek van Jef Neve zelf en enkele prachtige songs staan op het programma.

De ticketverkoop start op vrijdag 26 juni om 10 uur.

Op zondag 9 augustus verhuist het gezelschap naar een geheime locatie in Poperinge voor een ochtendglorenconcert om 6 u.

Locatie

Talbot House
Gasthuisstraat 43 , 8970 Poperinge

Prijs

  • Basistarief 36

Reserveer

Organisatie

Dienst Cultuur stad Poperinge
Grote markt 1 , 8970 Poperinge