Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Ochtendglorenconcert Jef Neve

Koop tickets
geheime locatie
  • zo9 augustus 2020van06.00 u.tot08.00 u.
Het stadsbestuur en het Talbot House organiseren deze zomer twee unieke concerten van pianist en componist Jef Neve in Poperinge. Vergezeld van sopraan Hanne Roos, saxofonist Andy Dhondt en een strijkkwintet brengt hij op zondag 9 augustus om 6 u. een ochtendglorenconcert op een geheime locatie in Poperinge.

Muziekliefhebbers kunnen er bij het opkomen van de zon genieten van een bijzonder concert. De prijs bedraagt 49 euro, ontbijt inbegrepen. Het ontbijt kan je meenemen of in de tuin van het Talbot House eten. De locatie is op wandelafstand van het Talbot House. Wie ingeschreven is, ontvangt enkele dagen op voorhand de locatie.

Jef Neve, sopraan Hanne Roos en het strijkkwintet brengen postklassieke muziek, maar ook muziek van Jef Neve zelf en enkele prachtige songs staan op het programma. Op zondagochtend krijgen zij het gezelschap van het koor van vogels en krekels en alle andere natuurgeluiden. Kippenvel verzekerd.

De ticketverkoop start op vrijdag 26 juni om 10 u.

Tip: op zaterdag 8 augustus strijkt Jef Neve neer in de tuin van het Talbot House, de ideale locatie voor een aperitiefconcert. De prijs voor het concert bedraagt 36 euro, een hapje en een drankje zijn inbegrepen.

Locatie

geheime locatie
Poperinge , 8970 Poperinge

Prijs

  • Basistarief 49

Reserveer

Organisatie

Dienst Cultuur stad Poperinge
Grote markt 1 , 8970 Poperinge