Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

De geknoopte zakdoek

Centrum Poperinge
  • wo1 juli 2020totzo30 augustus 2020
Een knoop in onze zakdoek om dementie niet te vergeten

Tijdens deze zomermaanden gaat een leuke wedstrijd door, waarbij er wekelijks een geknoopte zakdoek wordt verstopt in Poperinge of één van z’n deelgemeentes. We dagen iedere Poperingenaar uit om de locatie van de zakdoek na te gaan, ter plaatse een leuke foto te nemen, en deze op de sociale media te plaatsen met #DementievriendelijkPoperinge

Hoe doe je mee?
- Elke woensdagnamiddag (+/- 16u) in juli en augustus wordt er op de sociale media van Stad Poperinge een kleine tip, met foto, waar de geknoopte zakdoek zich die dag bevindt gepost.
-We dagen jullie uit om de locatie van de foto na te gaan, er een leuke selfie/foto te nemen en deze via de sociale media te delen met #DementievriendelijkPoperinge.
-Wie als eerste de geknoopte zakdoek vindt, kan alvast op het moment zelf een lekkere verrassing mee naar huis nemen! Ook de leukste/origineelste/zotste foto wordt in september beloond! Doe mee door je foto op te laden via deze link https://www.poperinge.be/dementievriendelijk.
-Kinderen welkom! Voor de allerkleinsten zorgen we alvast voor een leuk verhaal die meer uitleg heeft over het waarom van de knoop in een zakdoek.

Locatie

Centrum Poperinge
Grote Markt , 8970 Poperinge

Prijs

  • gratis

Contact

Organisatie

Werkgroep Dementievriendelijk Poperinge
doornstraat 6 , 8970 Poperinge