Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Talbotousians Brunch en inhuldiging gedenksteen Harry Patch

Reserveer plaatsen
Talbot House
  • za4 juli 2020van11.00 u.tot17.30 u.
Geniet van heerlijke streekproducten tijdens onze jaarlijkse afspraak met onze Talbotousians in de tuin van Talbot House. Vlij je neer in de groene kamer van het Huis. Na een glaasje cava, kan je je verdiepen in een mand vol goesting met ovenverse boterkoeken, heerlijke hoeve yoghurt en heel wat streekproducten uit de Westhoek. En natuurlijk kunnen de marmelade en de 'full English' warm ontbijt ook niet ontbreken. De muzikale noot wordt verzorgd door Westhoek, ludieke West-Vlaamse "popmuziek". En natuurlijk kan u na afsluit ook het Talbot House verkennen me een van onze vertellers (start om 14u) of rondsnuisteren in onze nieuwe permanente tentoonstelling. Reserveren doe je online bij Talbot House.
Prijs voor brunch, incl. drank en toegang tot de Talbot House site:
€ 25 voor volwassenen
€ 20 voor Talbotousians
€ 17.50 voor kinderen vanaf 7 jaar

Verwelkoming Harry Patch Gedenksteen
De laatste WO1 Talbotousian, veteraan Harry Patch, noemde Talbot House zijn beste herinnering aan de Groote Oorlog. Hij had een sterke blijvende band met het Huis en het is dan ook passend dat zijn gedenksteen een mooie plaats krijgt in de tuin van Talbot House. De inhuldiging is voorzien om 11u30.

Locatie

Talbot House
Gasthuisstraat 43 , 8970 Poperinge

Prijs

  • Basistarief 25
  • Kinderen (7-18 jaar) 17,5
  • Talbotousians 20

Organisatie

Talbot House
Gasthuisstraat 43 , 8970 Poperinge