Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Plezier, actie en vertier met Archery Tag, Bumperballen en Footdarts (via doorschuifsysteem)

  • za11 juli 2020van14.00 u.tot15.30 u.
  • za11 juli 2020van15.30 u.tot17.00 u.
• Speel ‘Hunger Games’ met Archery Tag
Een ideale teambuilding activiteit, waarbij snelheid, samenwerking en tactiek op kop staan. Laat de adrenaline maar stromen! Eerst maak je kennis met pijl (in mousse) en boog en leren we je veilig omspringen met het materiaal, zoals gezichtsbeschermers. Daarna is de jacht open: leer eerst schieten op de targets en speel dan ‘The Hunger Games’ en win met jouw team! Bij droog weer plaatsen we alle obstakels en doelen op een voetbalveld en bij regenweer gaat dit door in de sporthal.

• Bump, rol en bots met de knotsgekke bumperballen
Zin om eens stevig uit de bol te gaan? Hijs je gewoon in een bumperball en … alle remmen los! De beuk erin met vrienden :) Speel met teams van 5 tegen elkaar. Echte voetbalskills heb je niet nodig, wel moet je tegen een stootje kunnen. Of tenminste: ballen hebben.
Eerst laten we je wennen aan de bumperballs en spelen we enkele spelletjes onder het alziend oog van een coach. Zo leer je op een — relatief — veilige manier te botsen. Daarna spelen we een potje voetbal, waarbij je wordt ingedeeld in teams. Let’s roll!

• Footdarts: een unieke combinatie van darten en voetbal!
Schiet jij de voetbal in de roos of gooi jij met de pijltjes gemakkelijk 180 punten? Probeer het nu eens met je voeten bij Footdarts! Een uitdaging voor iedereen, ongeacht of je nu wel of niet kan voetballen of darten. Het bord heeft een afmeting van 5 meter hoog, waardoor het spel een echte eyecatcher is.
Vooraf inschrijven want het aantal plaatsen is beperkt. Keuze uit 2 inschrijfmomenten in de namiddag.
#sportersbelevenmeer

Locatie

stedelijke Sportzone
Ouderdomseweg 3 , 8970 Poperinge

Prijs

  • gratis

Leeftijd

van 7 tot 65 jaar

Organisatie

Sportdienst Poperinge
Ouderdomseweg 3 , 8970 Poperinge