Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Beach- en grasvolleybal: we smashen 'm buiten :)

stedelijke Sportzone
  • za15 augustus 2020van09.00 u.tot21.00 u.
We smashen ‘m buiten op zaterdag 15 augustus 😊 Dan is het beachterrein (gelegen rechterkant sporthal) en terreinen F en G voor de recreatieve volleyballiefhebber gereserveerd.

Deelname is gratis. Er wordt een opsplitsing gemaakt tussen jeugd (13-17 jaar) en volwassenen (vanaf 18 jaar). Een ploeg bestaat uit vier spelers (twee spelers van elk geslacht). De jeugdploegen spelen in de voormiddag (start om 9 uur) en de volwassenen in de namiddag.

Inschrijven vooraf via sportdienst@poperinge.be of 057 346622 met opgave van naam van je ploeg + naam ploegverantwoordelijke (met gsm en mailadres). Ook de overige deelnemers vermelden hun naam met mailadres en geboortedatum.

Jouw sportief plezier staat centraal. Jij zorgt voor de speelgoesting, wij voor een uitdagende toffe volley-fun.

Ballen worden ter plaatse voorzien.
Er wordt gespeeld op gras of op zand.
Scheidsrechter is ter plaatse voorzien.
#sportersbelevenmeer

Locatie

stedelijke Sportzone
Ouderdomseweg 3 , 8970 Poperinge

Prijs

  • gratis

Leeftijd

van 13 jaar

Contact

Organisatie

Sportdienst Poperinge
Ouderdomseweg 3 , 8970 Poperinge