Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Speeldorp (outdoor) op de sportzone ism Hopsiepops www-page-event-uitvlieg-text

Sporthal Poperinge
  • za22 augustus 2020van10.00 u.tot17.00 u.
Een groot voetbalterrein wordt een ganse dag omgetoverd tot een heus outdoor speeldorp met 5 springkastelen. Een ganse dag vermaak en speelplezier voor de jongsten vanaf 4 tem 10 jaar: klimmen, klauteren, springen, rollen, … Er zijn attracties voor kleuters vanaf 4 jaar alsook voor de leeftijdsgroep 6 - 10 jaar voorzien.
De toegang tot het speeldorp is gratis. Open doorlopend vanaf 10 tot 17 uur. Let wel: vooraf inschrijven is noodzakelijk en de plaatsen zijn beperkt. Breng je eigen (volwassen) begeleider mee om toezicht te houden. Voorzie je van een herbruikbaar flesje water (kledij aangepast aan de weersomstandigheden en zonnecrème of zonnepet). Voorziene locatie: buitenterreinen F en G.
Bij regenweer vindt dit evenement plaats in de sporthal.
#sportersbelevenmeer

Locatie

Sporthal Poperinge
Ouderdomseweg 1 , 8970 Poperinge

Prijs

  • gratis

Leeftijd

van 4 tot 10 jaar

Organisatie

Sportdienst Poperinge
Ouderdomseweg 3 , 8970 Poperinge