Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Geweldloos communiceren voor mantelzorgers

  • di1 september 2020van19.00 u.tot21.00 u.
Via inzichten in geweldloze communicatie leer je op een ontwapenende, doeltreffende en verbindende manier, conflicten en problemen duurzaam op te lossen. Zo kan je, vanuit krachtige zelfzorg, bewegen naar een fijngevoelig samenleven. 

Mantelzorgcafé is een ontmoetingsplek waar personen die zorgen voor een naaste terecht kunnen voor een luisterend oor en een deugddoende babbel in een hartelijke sfeer. Tijdens onze mantelzorgcafés is gezelligheid troef. Als mantelzorger is het moeilijk om nog tijd voor jezelf te vinden. Soms heb je het gevoel dat niemand je situatie begrijpt. Daarom hebben we het mantelzorgcafé opgericht waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten en kunnen bijleren over thema’s die ze zelf kiezen zoals opvang, wonen, psychologische steun, ... Deze keer is het thema omgaan met conflicten via geweldloze communicatie. De Amerikaanse klinisch psycholoog Marshall B. Rosenberg is de grondlegger van het gedachtengoed van de ‘Geweldloze communicatie’. Hij inspireert om, zowel via communicatie als bewust handelen, te zorgen voor meer levensvreugde en efficiëntie. Deze dynamische vorm van communicatie kan je helpen, specifiek als mantelzorger, om zorg te dragen voor je eigen welzijn en geluk, in relatie met de ander, waar je voor instaat. Via inzichten leer je op een ontwapenende, doeltreffende en verbindende manier, conflicten en problemen duurzaam op te lossen. Zo kan je, vanuit krachtige zelfzorg, bewegen naar een fijngevoelig samenleven. 

Organised by LDC De Bres, Seniorenzorg Poperinge

Locatie

LDC De Bres
Veurnestraat 15 , 8970 Poperinge

Prijs

  • gratis

Organisatie

Seniorenzorg Poperinge