Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Duo expo Perry Roberts - Dirk Vander Eecken

kunst galerie 'Kasteelstraat 1'
  • za11 juli 2020totzo9 augustus 2020
'dus toch geen toeval'
PREVIEW
zaterdag 11 juli 2020
14 - 18

voor deelname artistieke toelichting om 14:00 en 16:00 door Els Wuyts
op voorhand inschrijven via mail paviljoen@kasteelstraat1.be

12.07 - 09.08.2020
tijdens de tentoonstelling is de galerie open
VR - ZA - ZO
14:00 - 18:00

- - -
In de tentoonstelling “dus toch geen toeval” verschijnt deze zomer een reeks composities van Dirk Vander Eecken en Perry Roberts in de serene natuurlijke omgeving van Kasteelstraat1. Beide kunstenaars vertrekken in hun oeuvre vanuit andere uitgangspunten, maar lijken elkaar te raken in een bepaalde verhouding tot het doek, in hun verbinding met het monochrome en het formele en in de act van het technologische of mechanische. Toevalligheid is bij het samenstellen van hun werk dan wel aanwezig als mogelijkheid, maar slaat niet over in willekeurigheid of grilligheid. De invloed van oorzakelijke verbanden krijgt tijdens het creëren de nodige aandacht om tot essentiële vlakken te komen, waarbij de ene een raster en de ander naald en draad hanteert. De structuur van hun beeldtaal is een uitnodiging voor kleur als licht en het abstracte als pure vorm.

Els Wuyts

Wanneer

Openingsuren

  • vrijdag
    14 tot 18u.
  • zaterdag
    14 tot 18u.
  • zondag
    14 tot 18u.

Locatie

kunst galerie 'Kasteelstraat 1'
Kasteelstraat 1 , 8978 Watou (Poperinge)