Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Boekvoorstelling 25 jaar Vzw Ouders van Verongelukte Kinderen

Bibliotheek Poperinge
  • di15 september 2020van20.30 u.tot22.00 u.
In 1993 kwamen een aantal ouders van een in het verkeer verongelukt kind met elkaar in contact. Ze stelden vast dat verkeersonveiligheid totaal niet prioritair was. Nabestaanden van verkeersslachtoffers werden niet au sérieux genomen: hun dood was een 'ongeluk', een onvermijdelijke tol die aan onze mobiliteit werd betaald. Daarom hebben zij zich verenigd in ‘Ouders van Verongelukte Kinderen’, OVK. De vzw probeert er sindsdien voor te zorgen dat verkeersslachtoffers en hun families niet meer in de vergeethoek worden geduwd. Ook dat er een ommekeer komt zowel in het beleid als in het gedrag van de medeburgers.
Structureel werd gewerkt met een lotgenotenbeweging, aan een professionele opvang van nabestaanden en aan meer verkeersveiligheid en sensibilisatie, zoals onder meer met de SAVE-charters van gemeenten. Het boek brengt een eigenzinnig, bezield en kunstzinnig overzicht.
Op de lezing geeft een vertegenwoordiger van de stad Poperinge een stand van zaken van het SAVE-charter voor zachte weggebruikers op het grondgebied.

Locatie

Bibliotheek Poperinge
Veurnestraat 71 , 8970 Poperinge

Prijs

  • Basistarief 2
  • Uitpas-kansentarief 0,4

Organisatie

Bibliotheek Poperinge
Veurnestraat 71 , 8970 Poperinge