Interactieve beurs en infodag voor 55-plussers BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

Maak je zaak onweerstaanbaar op sociale media

De dienst Lokale Economie van de stad Poperinge organiseert met de steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen een gratis infosessie 'Maak je zaak onweerstaanbaar op sociale media' voor Poperingse ondernemers op donderdag 7 november van 19.30 tot 22 uur in de Gotische zaal van het stadhuis (Grote Markt 1).

De campagne ‘Het internet. Ook uw zaak’ van het Agentschap Innoveren en Ondernemen wil alle handelaars stimuleren om werk te maken van hun online activiteiten. Wie nog mee wil zijn als handelaar in de toekomst, mag vandaag de boot niet missen. Werk maken van online aanwezigheid is niet langer een vrijblijvende aanbeveling, maar een noodzaak om concurrentieel te blijven. 

Het Agentschap Innoveren en Ondernemen wil via deze campagne de handelaars niet enkel wakker schudden, maar concreet op weg helpen met tal van initiatieven.

Ontdek alles over de andere initiatieven op deze website.

Infosessie 'Maak je zaak onweerstaanbaar op sociale media' (Donderdag 7 november / 19.30 tot 22 uur / Gotische zaal)

Het programma ziet er als volgt uit:
- Vanaf 19.30 uur is er onthaal met broodjes.
- Van 20 tot 21.30 uur leert Bavo Goos (KMO marketing en sales coach bij Smart-boost) op een zeer praktische manier hoe je sociale media inzet om je naamsbekendheid te vergroten en meer klanten naar je zaak te lokken. Met veel praktische tips, concrete voorbeelden en ruimte voor interactie. Tijdens zijn verhelderende presentatie leert Bavo je op een bijzonder klantgerichte manier naar jouw onderneming kijken. Het is zijn ultieme doelstelling om jou de unieke meerwaarde van je zaak te doen vertalen naar een sterk marketingconcept met beklijvende social media content.
- Van 21.30 tot 22 uur nemen drafabGREEN en Vandenberghe Verf je mee in hun sociale media-verhaal.
- Na de infosessie biedt de stad Poperinge je een gratis drankje aan.

Opgelet! Deze sessie wordt georganiseerd in een groep van maximaal 30 deelnemers, zodat we praktisch aan de slag kunnen gaan.

Inschrijven kan via lokale.economie@poperinge.be.

 

Foto's

  • Maak je zaak onweerstaanbaar op sociale media - Infosessie sociale media_sociale media bericht (1)
  • Maak je zaak onweerstaanbaar op sociale media - CombinatielogoVLAIO