BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

Buitenspeelactie van de jeugdraad

Welkom op de pagina van de buitenspeelactie van de Poperingse Jeugdraad!

Jullie zijn hier terechtgekomen via de flyer op zoek naar meer informatie omtrent onze actie. Eerst en vooral onze oprechte dank voor jullie interesse.

Onze actie gaat als volgt; aan hand van verschillende documenten, die u als bijlage kan terugvinden, kunnen jullie spelenderwijs en samen met jullie kinderen de Poperingse speelpleinen testen. Concreet gaat het om de speelpleinen op volgende locaties:

’t Vliegend Paard

Binnenkouter

Bellewijk

Keikopwijk

Busseniershof

Nestor Lahayelaan

Stadspark

Sint-Andrieshof

Hoppelandwijk

 

In feite is het de bedoeling om een profiel van het kind in kwestie aan te maken via volgende link: https://goo.gl/forms/DAR4ByB5RbVxWYe93

Dit dient slechts eenmaal te gebeuren. Eens dit voltooid is, zijn jullie klaar om één of meerdere speelpleinen te testen. Op volgende link kan er een fiche gevonden worden waarmee elk speelplein geëvalueerd kan worden. Voor elk speelplein wordt dezelfde fiche gehanteerd. https://goo.gl/forms/bW96AlFWVyo2A7ia2

Om het hele invulproces te vereenvoudigen, kan het volgende pfdbestand in bijlage afgeprint worden om mee te nemen naar het speelplein. Via dit ingevulde blad is het makkelijker om achteraf de online versie in te vullen.

Om wat inspiratie op te doen, kan er via de volgende links verschillende spelletjes/activiteiten gevonden worden om op de speelpleinen te spelen.

http://www.jeugdwerker.be/downloads/pleinspelen.pdf

https://chiro.be/spelendatabank

http://users.skynet.be/FallenAngel/Jeugdwerk/Pleinspelen%20en%20kringspelen.pdf

Indien u verdere vragen heeft, aarzel niet om me te contacteren.
Met vriendelijke groeten.
Aaron Adriaen
Jeugdraad Poperinge
aaron.adriaen@poperinge.be
0479 74 36 18

 

Meer Info & bijlagen

Testenspeelplein_83115.pdf - 423 Kb Testenspeelplein_83115.pdf 423 Kb