Winter in Poperinge Vuurwerk, hou het vooral veilig BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

Kei van een ondernemer!

Ken jij een Poperingse ondernemer die uitblinkt in zijn soort of die iets heel specifieks verwezenlijkt heeft de afgelopen jaren? Wil je hem of haar graag eens in de bloemetjes zetten?

Dan is nu het moment aangebroken om dit te doen, want de Stedelijke Raad voor Lokale Economie organiseert voor het eerst de wedstrijd "Kei van een ondernemer!".

De uitreiking in september zal een groot feest worden voor alle Poperingse ondernemers. Er wordt gezorgd voor een culinaire avond met een leuke prijsuitreiking.

In totaal worden er vijf prijzen uitgereikt, elk binnen een eigen categorie: Kei van een Starter, Kei van een Handelaar, Kei van een Bedrijf, Kei van een Duurzame Ondernemer en de Lifetime Achievement-award

Het deelnameformulier en wedstrijdreglement kan je hieronder raadplegen. Voor meer informatie en inschrijving kan je terecht bij Bénédicte Persyn (benedicte.persyn@poperinge.be of 057 34 66 28).

 

Meer Info & bijlagen

Deelnameformulier Kei van een ondernemer! - 113 Kb Deelnameformulier "Kei van een ondernemer!" 113 Kb
Reglement Kei van een ondernemer! - 150 Kb Reglement "Kei van een ondernemer!" 150 Kb
Uitnodiging prijs Lokale Economie - Kei van een Ondernemer - 1.7 Mb Uitnodiging prijs Lokale Economie - Kei van een Ondernemer 1.7 Mb