BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

Cultuurprijzen 2018

GALA VAN DE CULTUURPRIJZEN 2018

13 april, 20u, Palace, Poperinge
Met exclusieve preview expo Alex vanhee om 18u, Gotische zaal

Op 13 april worden de cultuurprijzen weer uitgereikt. Volgende drie categorieën worden uitgelicht:

Opkomend Talent
Deze prijs wordt uitgereikt aan een nog niet zo bekende persoon, groep of vereniging. Het talent zet Poperinge in de kijker, en dat hoeft daarvoor niet in Poperinge zelf te zijn. Indien je dergelijk talent kent, laat het ons zeker weten!
Een facebookpoll en een stemming de avond van de cultuurprijzen zelf zullen de winnaar hiervoor bepalen.

Ambassadeur van Poperinge
Dit is een persoon, groepen of verenigingen die hun roots in Poperinge en deze nooit verloochend hebben, wel integendeel: ze hebben nationaal, ja zelf internationaal naam en faam gemaakt. Ze overstijgen de Poperingse grenzen, als een echte ambassadeur.
De cultuurraad heeft dit jaar fotograaf Alex Vanhee naar voor gedragen als de nieuwe ambassadeur. Er zal een volledige expo rond hem opgebouwd worden. Voor de cultuurprijzen krijgen alle aanwezigen een exclusieve kans om de expo als eerste te zien.

Meest verdienstelijke Poperingenaar
Deze prijs is voor de persoon, groep of vereniging die de voorbije jaren in Poperinge aan de slag was op sociocultureel vlak. De rol van deze groep of persoon kan divers zijn. Zowel voor als achter de schermen, voor een groot project of als stille kracht al decennia lang. En dit als amateur of professional.
Indien je een geschikte kandidaat of groep hiervoor kent, stuur de kandidatuur zeker door!
Een onafhankelijke jury zal uiteindelijk de beslissing nemen wie deze prijs mee naar huis neemt.

De formulieren voor het doorgeven van kandidaten voor opkomend talent of meest verdienstelijke Poperingenaar kan men hieronder terugvinden. Gelieve deze terug te sturen voor 15 januari 2018!


Reserveer alvast je plaats voor het gala en de preview van de expo via cultuur@poperinge.be (geen limiet per vereniging). De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

 

Meer Info & bijlagen

formulier inschrijven kandidaten - 14 Kb formulier inschrijven kandidaten 14 Kb