BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

Bedrijventerreinmanagement

In 2011 werd in kader van een project rond bedrijventerreinverenigingen de bedrijventerreinvereniging Popin vzw opgericht, met als hoofddoel een structurele samenwerking tussen ondernemers op het bedrijventerrein tot stand te brengen. De vereniging treedt op als vertegenwoordiger van de ondernemers op het bedrijventerrein en is gangmaker voor gemeenschappelijke acties en activiteiten.

Na afloop van het project werd het bedrijventerreinmanagement verder gezet door Popin, zij blijven in direct contact staan met de ondernemers en de stad. 

Onder de realisaties van POpin behoort onder meer de collectieve camerabewaking voor het bedrijventerrein, waarbij alle invalswegen naar het bedrijventerrein met camera's zijn uitgerust. Daarnaast organiseert Popin ook specifieke opleiding voor bedrijven en ondernemers op het bedrijventerrein.

In 2017 kreeg werd een nieuw project Bedrijventerreinmanagement goedgekeurd. Daarmee is de toekomst van de bedrijventerreinvereniging verzekerd en wordt er volop gewerkt aan nieuwe initiatieven op het bedrijventerrein Sappenleen.

Op www.popin.be wordt je op de hoogte gehouden van de laatste gebeurtenissen.

 

Nuttige Links

Bedrijventerrein 
vzw Popin 

Adres Bedrijventerreinvereniging PopIn vzw

Bénédicte Persyn
Grote Markt 1
8970 Poperinge
België 

E-mail: benedicte.persyn@poperinge.be
Tel.: 057/34 66 28
Fax: 0477/19 19 86
Website: www.popin.be/

Contactformulier

Foto's

  • Bedrijventerreinmanagement - Vlaanderen