BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

Habito Woonwinkel Poperinge

Om een antwoord te bieden op de vele vragen rond het thema 'wonen' die bij de bewoners van de drie gemeenten leven, sloegen Heuvelland, Poperinge en Vleteren de handen in elkaar. In 2010 richtten ze een Intergemeentelijk Samenwerking Wonen (IGSW) op. 

 

Het centraal aanspreekpunt voor alle woonvragen kreeg als naam 'Habito Woonwinkel'. Een team van 4 medewerkers staat er klaar om het woonbeleid in de drie gemeenten vorm te geven en een antwoord te zoeken op al uw vragen rond wonen.

 

    • Verbouwingen gepland of reeds verbeteringswerken uitgevoerd? Misschien heb je recht op premies en kun je wat hulp gebruiken bij de aanvragen? Aarzel dan niet en kom eens langs.
    • Een huis huren of verhuren? Wat zijn de rechten en plichten voor huurder en verhuurder? Bij ons krijg je reeds heel wat informatie.
    • Op zoek naar een nieuwe woning? Wij helpen je op weg in je zoektocht op zowel de private huurmarkt als de sociale woningmarkt.
    • Heb je vragen rond de kwaliteit van de woning die je huurt of verhuurt? Blijf niet met je vragen zitten, we helpen je op weg om de situatie aan te pakken.
    • Nieuwsgierig naar de toekomstplannen van jouw stad of gemeente inzake woonbeleid? We kunnen je vast wat meer informatie geven.

 

Voor al je vragen omtrent wonen kun je bij de woonwinkel terecht voor gratis en vrijblijvende informatie, hulp of advies.

Meer info: www.habitowoonwinkel.be

 

Adres Habito woonwinkel

Veurnestraat 22
8970 Poperinge
BelgiŽ 

E-mail: info@habitowoonwinkel.be
Tel.: 057 34 66 00
Website: www.habitowoonwinkel.be

Contactformulier

Openingsuren (Klik hier voor de openingsuren)