BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

Kunstacademie Poperinge

Dienstverlening

In de Stedelijke Kunstacademie Poperinge zijn drie afdelingen: Beeldende Kunst, Muziek en Woord. In elke studierichting is er een aanbod voor jongeren (vanaf 8 jaar) en volwassenen. In de kunstinitiatie (voor 6- en 7-jarigen) maak je kennis met de drie richtingen samen.

 • Afdeling Beeld

  Je leert er tekenen, schilderen, foto's maken of tekenfilmpjes maken met de computer. Kunst hangt niet alleen in duffe musea, het zit ook in je lijf. Tekenen is een taal waardoor je iets kwijt kan dat nooit met woorden zou kunnen zeggen. Kunst zit in alles rondom ons.
   
 • Afdeling Muziek

  Mozart of U2, de fanfare of het folkorkestje? De start is de ontdekking van de magische wereld van solsleutel, kwartnoot en driekwartsmaat. Muziek ontroert, muziek hitst op, muziek laat huilen en dansen. Ritme of melodie, accordeon of dwarsfluit, met je instrument spreek je een taal die je moet lezen met het oor en het hart.
   
 • Afdeling Woord

  Ook de menselijke stem is een fantastisch instrument, zelfs als je niet zingt. Wie de kunst van het woord onder de knie krijgt, heeft een machtig wapen om een publiek te ontroeren of aan het lachen te brengen, om hen te overtuigen van je gelijk of te laten genieten van een goed verhaal, op het podium, in de toeristenbus of op de radio.
 

Adres Stedelijke Kunstacademie

Secretariaat Kunstacademie
Oostlaan 11a
8970 Poperinge
BelgiŽ 

E-mail: kunstacademie@poperinge.be
Tel.: 057 33 47 72
Website: www.kunstacademiepoperinge.be

Contactformulier

Openingsuren (Klik hier voor de openingsuren)

Nuttige adressen

Stedelijke Kunstacademie
Stedelijke Kunstacademie Mail
Wim Chielens (Directeur Woord, Algemeen Directeur) Mail
Ludo Geloen (Directeur Muziek) Mail
Johannes Mechiels (Directeur Beeldende Kunst) Mail