Poperinge, kei van een stad
Stappenclash BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

Jongeren gezocht met een hart voor mensen met een beperking

Vakantieplannen maken. Doe het nu! Maakt vrijwilligerswerk jou enthousiast? Leer je graag nieuwe mensen kennen? En, zet je je graag in voor anderen? Schrijf je dan nu in voor een Joka-kamp in onze eigen gemeente!

 • Voor wie?
  Voor jongeren vanaf 16 jaar.
 • Wanneer?
  van 14 juli tot en met 19 juli 2019
 • Waar?
  In VZW De Lovie in Poperinge.
 • Wat?
  Je leeft samen met de bewoners en de andere vrijwilligers. Je animeert, geeft extra aandacht, bedenkt leuke spelletjes en verwent de bewoners met zang, een uitstap, een beautysalon, lekker eten… Zo zorg je voor een vakantie om nooit te vergeten, voor de bewoners én voor jezelf.

Ik wil mee!
Dat is fijn om te horen. Lees alles nog eens na en schrijf je in via www.jokaweb.be. Maak zeker ook reclame bij je vrienden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Oh nee, ik kan niet!
Geen probleem. Joka organiseert nog heel wat andere kampen in heel Vlaanderen op elke week van de zomervakantie. Of misschien wil je liever op kamp in woonzorgcentra of psychiatrische centra? Je vindt de volledige kampkalender terug op www.jokaweb.be.

Vragen? Shoot!
✉ Joka: Liefdadigheidstraat 39, 1200 Brussel
☎ 02/248 10 42
• info@jokaweb.be

Joka doet mij openbloeien en beseffen dat dit werk en omgaan met
mensen met een beperking mijn droomjob is! –Vicky, 19 jaar

Je kan volledig jezelf zijn. Zelfs het kleinste gebaar wordt geapprecieerd door de mensen. Dat is echt ontroerend! – Sam, 16 jaar

 • Jongeren gezocht met een hart voor mensen met een beperking - beperking
Terug naar nieuws