Poperinge, kei van een stad
Tournée Minérale BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

🚧 Herstellingswerken Casselstraat

Al een tijdje manifesteert er zich een verzakking ter hoogte van het kruispunt van de Casselstraat met het Burgemeester Mahieuplein en de OLV-Kruisstraat.

Omdat de Casselstraat als gevolg van deze herstellingswerken volledig afgesloten moet worden, wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om op hetzelfde moment een inspectieput te plaatsen in de nabije omgeving. Door de combinatie van beide werken zal het later niet meer nodig zijn om de Casselstraat opnieuw af te sluiten.

Op 18 februari 2019 zal aannemer Degro starten met het herstel van de verzakking en de plaatsing van de inspectieput. De beide wegeniswerken zullen normaal gezien afgerond zijn op 1 maart 2019. Doorgaand verkeer is opnieuw mogelijk vanaf 11 maart 2019 onder voorbehoud van de weersomstandigheden en eventuele noodzakelijke planningswijzigingen.

Tijdens de werken zal het onmogelijk zijn om via de Casselstraat het Burgemeester Mahieuplein in te rijden. Plaatselijk verkeer zal de wijk kunnen bereiken via de Koestraat.

In de garagestraat langsheen de kerk blijft plaatselijk verkeer wel steeds mogelijk. In de Onze-Lieve-Vrouwekruisstraat wordt tijdens de werken het éénrichtingsverkeer opgeheven en kan het plaatselijk verkeer in twee richtingen rijden.


Op de website www.geopunt.be/hinder-in-kaart kun je terecht voor een geografisch overzicht van alle hinder op het openbaar domein. Via de facebookpagina Verkeershinder Poperinge kun je de laatste berichten volgen via de sociale media.

  • Herstellingswerken Casselstraat

Meer Info & bijlagen

Bewonersbrief (bedeling op 08.02.2019) - 536 Kb Bewonersbrief (bedeling op 08.02.2019) 536 Kb
Terug naar nieuws