Poperinge, kei van een stad
Win je Winkel 2.0 BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

Win je Winkel 2.0

Heb je er altijd al van gedroomd om een eigen winkel uit te baten? Sta je te popelen om je eigen concept uit te werken, maar heb je nog een beetje drempelvrees om de stap te zetten? Neem dan deel aan de tweede editie van Win Je Winkel.

Het winkelhart van Poperinge is de ideale biotoop om je ondernemingszin volop uit te testen. Je vindt er tal van handels- en horecazaken die worden uitgebaat door zelfstandige ondernemers die met kennis en passie voor het vak hun klanten van dienst zijn.

Gratis pand

De winnaar van Win Je Winkel mag één jaar lang gratis gebruik maken van het pand in de Ieperstraat 14.

Mocht het vooropgestelde pand niet aansluiten bij het project of concept van de winnaar kan overgegaan worden tot de aankoop of huur van een ander pand binnen het winkelhart van Poperinge. Het winkelhart bevat de Gasthuisstraat, de Grote Markt en de Ieperstraat van aan de Grote Markt tot aan het kruispunt met de Sint-Janskruisstraat. In plaats van één jaar gratis huur krijgt de winnaar dan een envelop van 9000 euro.

Fantastische prijzenpot

Naast het gratis gebruik van het pand, ontvangt de winnaar nog een waaier aan bijkomende ondersteuning.

  • Een starterspremie voor de inrichting van de zaak. Dit bedrag varieert in functie van de uit te voeren werken en kan tot 30.000 euro bedragen.
  • Unizo-startersadvies ter waarde van 200 euro.
  • Een advertentiepakket ter waarde van 2.000 euro.
  • Communicatiebegeleiding en -ondersteuning voor de creatie van een huisstijl, het ontwerp van een logo… ter waarde van 2.000 euro.

Goesting gekregen?

Inschrijven is heel gemakkelijk. Je vindt alle informatie hier terug. 

  • Win je Winkel 2.0 - Promobeeld
Terug naar nieuws