Poperinge, kei van een stad
BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

Fit en strak het nieuwe jaar in!

Vanaf januari starten er nieuwe lessenreeksen georganiseerd door de sportdienst: Tai-chi, Fitness - BBB, ochtendgymnastiek Pilates, Yoga en Seniorenturnen.

Bij Tai-chi en Seniorengymnastiek hoef je niet vooraf in te schrijven. Kom gerust af naar de gevechtssporthal (Ouderdomseweg 3) en je kan ter plaatse vereffenen.

De kern van de BBB-les bestaat voornamelijk uit spierversterkende oefeningen voor buik, benen en billen. Op een gezonde manier afrekenen met ontsierende vetrolletjes en ongezond buikvet. Vanuit ons lichaamscentrum werken we naar strakke buik- en rugspieren. Afwisselend gebruik van verschillende materialen zoals fitbal, smallball, elastieken, stokken, … Een matje en flesje water meebrengen.

Via de webshop van stad Poperinge kan er online ingeschreven worden voor deze lessenreeksen. Bij inschrijving betaal je meteen online via een beveiligde INGENICO betaalomgeving. Neem dus uw bankkaart bij de hand: www.poperinge.be/webshop

Mocht het niet lukken om via de webshop in te schrijven, stuur gerust een berichtje naar sportdienst@poperinge.be met naam deelnemer, adres en rijksregisternummer. Je ontvangt dan een factuur.

Info: 057/34 66 22 (sportdienst Poperinge).

  • Fit het nieuwe jaar in! - folder_voorjaar2019_fitness

Meer Info & bijlagen

Nieuwe fitness-lessenreeksen voorjaar 2019 - 619 Kb Nieuwe fitness-lessenreeksen voorjaar 2019 619 Kb