Poperinge bruist
BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

Culinaire ateliers 'Hopscheuten'


Ben jij verlekkerd op de lokale producten van de Westhoek? Wil je jouw gasten thuis verrassen met een menu op restaurantniveau? Neem dan deel aan één van de culinaire ateliers in Poperinge. Op 3, 10, 17 en 24 maart 2018 neemt gids Stefaan je mee doorheen de smaken van de Westhoek: van boerderij tot restaurant, met in de hoofdrol de Poperingse hopscheuten en streekbieren. De dag start om 9.30 ...

Datum: za 3 maart 2018 van 09:30 tot 17:00 za 10 maart 2018 van 09:30 tot 17:00 za 17 maart 2018 van 09:30 tot 17:00 za 24 maart 2018 van 09:30 tot 17:00
Prijsinfo: €75 - Basistarief: 75,00 €
Link: http://www.toerismepoperinge.be

Waar? ,
Wanneer?Zaterdag 03.03.2018 - Zaterdag 24.03.2018, 9:30 : 17:00
Websitehttp://www.toerismepoperinge.be
Organisatie
Wout Desmyter, 't Hoppecruyt, Provenplein 69, 8972 PROVEN
  • Culinaire ateliers Hopscheuten