Stadspark Poperinge
Stappenclash BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

Kermisjogging

Atletiekclub FLAC kern Hoppeland organiseert de 32ste Kermisjogging in het stadscentrum van Poperinge. De jongeren tot twaalf jaar starten om 19 u. op de paardenmarkt, lopen dan de Komstraat in tot het einde van de Komstraat en keren terug met aankomst ter hoogte van het vernieuwde Jeugdcentrum De Kouter.(ongeveer 1 km). Vanaf 12 jaar kan er gekozen worden tussen twee ronden (3,67 km ) en zes ronden (11 km). De start wordt gegeven om 19.30 u. op de Grote Markt, ter hoogte van Café de la Paix om dan via de Guido Gezellestraat, de Komstraat, een deel van de Switch Road het stadspark in te lopen en via de bibliotheekbrug naar de Veurnestraat en terug naar de markt. De aankomst is ook hier ter hoogte van het vernieuwde Jeugdcentrum De Kouter.

Iedereen die aankomt krijgt een drankbonnetje en een deelnemingslot voor de tombola. Iedereen heeft prijs! Die prijs kun je onmiddellijk na aankomst afhalen in het vernieuwde jeugdhuis ‘De Kouter’. Er zijn medailles en bloemen voor de eerste drie winnaars van elke wedstrijd (dames: twee ronden, heren: twee ronden, dames: zes ronden en heren: zes ronden). De min 12 jarigen krijgen allen een medaille en er zijn waardebonnen voor de eerste drie winnaars.

Inschrijven kan vanaf 18 u. in het vernieuwde jeugdhuis in de Komstraat. Volg de pijltjes maar. De verzorgde kleedruimten zijn ook in het jeugdhuis. Prijs: 12 jaar of jonger 3 euro. Ouder dan 12 jaar: 6 euro .

Voor verdere inlichtingen kun je steeds terecht bij: Cecile Orroi Kleiputtendreef 10, Poperinge (057 33 52 13 - cecile.orroi@fulladsl.be)  

 

 

 

 

 

Waar?
Jeugdcentrum De Kouter , Komstraat 30, 8970 POPERINGE
Wanneer?Woensdag 04.07.2012, 19:00 : 21:00
Organisatie Peter Verstraete , FLAC kern Poperinge