Kunstzomer 2014

Bibliotheek

In de bibliotheek kan je gratis boeken, strips, cd-roms en filmdvd's lenen. Je kan daarvoor terecht in de hoofdbibliotheek in Poperinge. Er zijn ook uitleenposten in de vijf deelgemeenten van Poperinge (Krombeke, Proven, Reningelst, Roesbrugge, Watou) en in Oostvleteren en Woesten.

Tijdens de zomervakantie is de hoofdbibliotheek op de gebruikelijke uren open. Enkel op vrijdag 11 juli, maandag 21 juli en vrijdag 15 augustus is de bibliotheek gesloten. De uiteenposten zijn ook nog op andere dagen gesloten. De sluitingsdagen vind je hier terug.

Via ‘Mijn Bibliotheek' is het mogelijk om de uitleentermijn van je ontleende materialen te verlengen. Je moet je daarvoor eenmalig registreren. Met je gebruikersprofiel kun je de bibliotheekkaarten van verschillende gezinsleden beheren. Je krijgt ook toegang tot het digitale krantenarchief Gopress. Het kan allemaal dankzij Mijn Bibliotheek. Het is dé online toepassing om jouw activiteiten in de bib te beheren! Meer info is te verkrijgen in de bib of via winob.bibliotheek.be/mijnbibliotheek.

 

Fotoalbums

bib4

Op deze pagina

Aanverwante Info