Een veld poppies
Poperinge stopt met roken BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie Mijn noodplan

Kom je huis uit met UiTPAS Westhoek!

Het is zover. Poperinge start met de UiTPAS Westhoek.

In de Westhoek is het onmogelijk om je te vervelen in je vrije tijd. In heel wat steden en gemeenten van de regio kan je met de hele familie terecht voor concerten, theater, sportbeleving, films, musea, speelpleinwerking en nog veel meer.

Met de UiTPAS Westhoek zal je nog meer van dit aanbod kunnen genieten. Want telkens je aan een UiTPAS activiteit deelneemt, kan je punten sparen en inruilen voor extra voordelen zoals een korting, een geschenk, een meet & greet ...

De kaart is persoonlijk en onbeperkt geldig. Ieder gezinslid (vanaf 3 jaar) heeft een eigen UiTPAS. Je betaalt eenmalig 5 euro als volwassene, kinderen en jongeren onder 18 jaar betalen slechts 2 euro. Opgelet: vergeet je ID-kaart niet mee te nemen om je UiTPAS te activeren!

De UiTPAS is in Poperinge verkrijgbaar aan het onthaal van het stadhuis en het Sociaal Huis, bij de dienst Cultuur, de bibliotheek, het Lokaal Dienstencentrum De Bres, het Sport- en Recreatiebad De Kouter en de gevechtssporthallen. Als je een UiTPAS koopt, krijg je meteen enkele interessante welkomstvoordelen.

Heb je een beperkt inkomen? Dan ontvang je de UiTPAS gratis en geniet je een korting als je deelneemt aan de UiTPAS activiteiten in de Westhoek. Meer info hierover kan je krijgen in het Sociaal Huis.

Benieuwd naar meer? Hou dan vast en zeker de volgende edities van de stadskrant in het oog met meer info over deze voordeelkaart.

Heb je toch al vragen? Surf naar www.uitindewesthoek.be of stuur een mailtje naar bart.wemaere@poperinge.be.

  • Kom je huis uit met UiTPAS Westhoek! - UiTPAS kaart-page-001
Terug naar nieuws