Stadspark
Stappenclash 1 Senior Games Poperinge Hartveilig: gratis opleiding reanimeren en defibrilleren

Stand van zaken wegenwerken

Bruggestraat-Valkestraat-Sint-Janskruisstraat: werken starten volgende fase

De aannemer van de omgevingswerken in de Bruggestraat zit goed op schema. Dit heeft echter als gevolg dat vanaf dinsdag 18 april 2017 (na de paasvakantie) gestart wordt met de volgende fase van de werken. Dan gaat het geplande stuk in de Bruggestraat tussen de Paardenmarkt en de Sint-Janskruisstraat (inclusief deze straat) dicht.

  • Laatste stand van zaken op 06/04/2017 - 16u20.

Doornstraat: heraanleg tussen kruispunt Beiaardstraat en zaal Maeke Blyde

Sinds maandag 28 november 2016 is aannemer Cardoen NV gestart met de heraanleg van de Doornstraat. De werken zijn gestart ter hoogte van het Woon- en ZorgCentrum Huize Proventier en wordt in fasen afgewerkt tot en met het kruispunt met de Pottestraat. Ondertussen is de aannemer aan het werk in het stuk tussen de Engelststraat/Vaux-Sous-Chèvremontstraat en de Pottestraat/Pezelstraat.

  • Laatste stand van zaken op 06/04/2017 - 13u50.

Grote Markt en omgeving: aanpassingswerken 

Aannemer Desot NV is bezig met de aanpassingswerken aan de Grote Markt en omgeving. De voetgangersstroken op de Grote Markt en in de Veurnestraat worden heraangelegd met vlakkere materialen om de toegankelijkheid te verbeteren. Er werd ondertussen een afzonderlijke in- en uitrit voorzien bij de beide parkeerzones op de Grote Markt om foutief in- en uitrijden tegen te gaan. Er werd tevens reeds een fietsstrook voorzien naast de rijbaan in de binnenbochten van de Grote Markt met de Guido Gezellestraat en in de Ieperstraat met het Vroonhof. Dit wordt vanaf 20 april eveneens nog voorzien in het Vroonhof ter hoogte van het kruispunt met het Burgemeester Bertenplein. Dit alles om de verkeersveiligheid voor de fietsers in tegenrichting te verbeteren.

  • Laatste stand van zaken op 06/04/2017 - 13u35.

Witsonestraat: heraanleg bezig

Sinds dinsdag 7 februari 2017 is aannemer Timo Tuin gestart met de heraanleg van de Witsonestraat te Krombeke. De werken zullen duren tot ongeveer halfweg april 2017.

  • Laatste stand van zaken op 10/02/2017 - 11u35.

Op de website www.geopunt.be/hinder-in-kaart kun je terecht voor een geografisch overzicht van alle hinder op het openbaar domein. Via de facebookpagina Verkeershinder Poperinge kun je de laatste berichten volgen via de sociale media.

  • Werken omgeving Bruggestraat (situatie vanaf 18/04/2017)
  • Werken omgeving Bruggestraat
  • Werken omgeving Bruggestraat (aanleg extra parking)
  • Heraanleg Doornstraat
  • Heraanleg Witsonestraat (Krombeke)
Terug naar nieuws