Poperinge
Catwalk Batipops

Nieuwe start voor 't ROMMELt op de MARKT

Een compleet vernieuwd stadscentrum en gewijzigde verkeersstroom nopen de organisatoren tot de opmaak van een vernieuwd circuit met als doel een mooi aaneengesloten omloop waarbij ook de winkeliers gerust kunnen meespelen.

Met deze 17de editie willen de organisatoren (Marktcomité en Stadsbestuur) de belangrijkste rommelmarkt van de Westhoek in het voorjaar nieuwe impulsen geven: de dienstverlening aan de standhouders, wagen op de stand houden, vlotte toewijzing van de standplaatsen blijven prioritair maar dit jaar wordt vooral op animatie ingezet langs het parcours. De vernieuwde omloop situeert zich op Grote Markt, G.Gezellestraat, Paardenmarkt, Goudenhoofdstraat, Ieperstraat, Vroonhof en Garenstraat

Poperinges rommelmarkt wil zich ook kindvriendelijk profileren en pakt in première uit met een kinderrommelmarkt op de parking van Basisschool De Ster op het Vroonhof. Deelnemers tot 14 jaar kunnen tussen 8 en 9 u. mits vooraf inschrijving gratis beschikken over een tafel waar ze uiteraard ook alleen tweedehands kinderspullen kunnen uitstallen en slijten zoals speelgoed, kledij, boeken, games..... Organisatie, inschrijvingen en praktische info bij de Jeugddienst Poperinge (057 33 45 68 of mobielestokpop@poperinge.be).

Aan de volwassen deelnemers bieden de organisatoren een grotere stand aan van pakweg 20m2 (6m x 3m) zodat de wagen op de stand kan blijven. Dergelijke grote module kost 10 euro op voorwaarde dat je vóór 20 april bestelt door storting van het verschuldigd bedrag op rekening 647-0023330-43 van Rommelmarkt, 8970 Poperinge. De betaling resulteert in een inschrijvingskaart die je op dinsdag 1 mei vanaf 6 u. kan omruilen voor je standplaatsen in Hotel Belfort, Grote Markt 29. Gereserveerde plaatsen houden we vrij tot 7 u. Nadien kunnen organisatoren de bestelde standplaatsen niet meer garanderen. Daginschrijvingen en bestellingen na 20 april (voor zover nog plaatsen beschikbaar) kosten 15 euro per module.

Wanneer?Dinsdag 01.05.2012, 6:00 : 18:00
Websitewww.toerismepoperinge.be
Organisatie
Dienst voor Toerisme, Grote Markt 1, 8970 POPERINGE
  • t ROMMELt op de MARKT